Zoeken
  • Praktijk FIT!

Zoete kwarkbollen met rozijnen (pasen)

Voor 6 stuks


Ingrediënten:

· 50 gram rozijnen

· 125 gram zelfrijzend bakmeel

· 125 gram magere vanillekwark Optimel

· 1 ei

· 1 eetlepel olijfolie





Bereidingswijze:


Verwarm de oven voor op 180 graden.

Wel de rozijnen ongeveer 5 minuten in water dat net van de kook is. Giet ze daarna af en knijp even het water eruit.

Neem een ruime kom en meng daarin alle ingrediënten die hierboven zijn genoemd met een lepel.


Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verdeel het beslag in zes ‘bollen’ over de bakplaat. Dit gaat het makkelijkst met twee eetlepels. Zorg dat elke bol rondom voldoende ruimte heeft om uit te zetten.


Je kunt er nog eventueel wat splenda stevia overheen strooien.


Bak de kwarkbollen in 20 minuten af.


132 kcal per stuk

86 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Praktijk FIT! | Breukersweg 11, 7471 ST Goor | 0622560980 | info@praktijkfit.nlPrivacyverklaring