top of page
voedingsadvies, praktijk fit, goor, afvallen goor, dietiste, foodcoach, doreen rouwhof
Healthy Fruit Yoghurt

REVIEWS

Doreen sluit aan bij de wensen en doelen die je zelf of samen met haar stelt, zodat deze voor ieder persoonlijk behaald kunnen worden en het niet een standaard programma is dat je volgt. Ze sprong zeer goed in op het onregelmatige werken dat ik doe, maar ze kwam ook met tips en adviezen voor mijn cliënten die ik nu toepas en ook zij leren.

De begeleidingsstijl van Doreen zorgt ervoor dat je bewust wordt van je voedingspatroon, zelf ontdekt welke producten verantwoord zijn, hoe te variëren en ik heb het ervaren als een verandering van mijn levensstijl en niet als een dieet. 
Dank je wel Doreen Rouwhof!

Dionne

Goor

Het resultaat van de begeleiding van Doreen van Praktijk FIT was na 11 weken boven verwachting. Ik pas weer prima in mijn kleding en voel me heerlijk fit.

Het weekmenu dat ze speciaal voor mij gemaakt had was top afgestemd op mijn "week-ritme" waarbij super rekening werd gehouden met werkdagen, feestjes, sporten, zodat je die dagen heel makkelijk een snelle, gezonde maaltijd klaar had. Echt lekker, geen moeilijke recepten of ingrediënten en super goed vol te houden, ook nu haar begeleiding gestopt is. Zit je broek net iets te strak, mogen er wel wat kilo's af en heb je een stimulans nodig om meer te gaan bewegen en gezond te eten dan kan ik je Praktijk Fit echt aanbevelen.

Sandy

Enter

Ik wilde graag een aantal kilo kwijt raken en iets beter/strakker in mijn vel zitten. Ik ging ervan uit dat ik al redelijk gezond bezig was en ik veel minder zou moeten gaan eten maar dit was niet het geval. Ik moest juist meer en vaker eten maar wel gezonder/ beter afgestemd. Ik werk in de zorg en heb vaak onregelmatige werk dagen Nu bereid ik thuis mijn eten voor. En dit is goed te doen!
 

Ik ben nu 8 kilo en heel wat centimeters kwijt op de buik,billen,benen en armen. Het opgeblazen gevoel heb ik niet meer gehad. 

Ik voel me fitter en ik zit beter in mijn vel. 

Doreen heeft mij super goed geholpen mijn doelen te behalen. Ik kon niet geloven dat dit in zo’n korte tijd mogelijk was. 

Meer eten, voorbereiden en verantwoord. Mijn doel is behaald dus balans ik verder dmv alle tips die ik mee gekregen heb. 

Sabine

Goor

Met behulp van Doreen 8 kilo afgevallen in 9 weken tijd.... En een hele andere kijk op eten gekregen. Erg blij mee!

Bianca

Goor

Please reload

Meer reviews lezen? Check mijn Facebook pagina

  • Volg Praktijk FIT!
  • Volg Praktijk FIT!
bottom of page