top of page
voedingsadvies, praktijk fit, goor, afvallen goor, dietiste, foodcoach, doreen rouwhof
20201001_094123%20(1)_edited.jpg

DOREEN  ROUWHOF

FOODCOACH

Mijn naam is Doreen Rouwhof en ik ben gediplomeerd gewichtsconsulente/foodcoach.

Ik houd heel erg van koken, bakken, en lekker verantwoord eten. Ik ben dagelijks bezig met eten en daardoor ook met het behouden van die, oh zo belangrijke, balans.

 

Naast me bezig houden met voeding, sport ik ook graag en je kunt me dan ook regelmatig in De Sportschool Goor’ vinden. 

FIT! VOELEN
MENSEN INSPIREREN

Ik merkte dat ik mensen kon inspireren met mijn recepten en leefstijl. Hoe zou het zijn als ik mensen kan helpen met een gezond voedingspatroon? Met mijn opleiding als gewichtsconsulente en specialisatie emotie eten heb ik daar nu mijn beroep van gemaakt en dat geeft ontzettend veel voldoening.

 

Als coach van Praktijk FIT houdt ik ervan om soms buiten de gebaande paden te treden om je te krijgen waar ik wil. Ik ben enthousiast en ik ga heel graag met mensen aan de slag. Let’s do it!

Liefs Doreen

Mijn eigen interesse in gezonde voeding gaat een behoorlijke tijd terug. Na de zwangerschap van mijn dochter wilde ik me weer FIT! voelen. Voor mij persoonlijk was dat weer met goed fatsoen in mijn bikini lopen. Ik ben me gaan verdiepen in gezonde voeding en beweging.

Dit heb ik destijds gedaan door heel veel informatie op internet te lezen en te sporten via YouTube work out video's. Door de combinatie van bewegen en gezonde voeding kwam ik weer lekker in mijn vel te zitten.

 

  • Volg Praktijk FIT!
  • Volg Praktijk FIT!
bottom of page