top of page
voedingsadvies, praktijk fit, goor, afvallen goor, dietiste, foodcoach, doreen rouwhof
Doreen rouwhof, gewichtsconsulente goor, praktijk fit

WERKWIJZE

FOODCOACH

Vaak denken mensen bij het horen ‘foodcoach’ dat je op een streng dieet gezet wordt. Maar nee, je moet niet minder eten, maar béter. Daar kan ik je bij helpen!

Al meerdere diëten geprobeerd? Ik hoor het vaker.... Een crash dieet, koolhydraatarm of ander mode dieet beginnen én volhouden lukt de meeste nog wel. Je valt lekker veel kilo’s af en dan is je dieet voorbij, je gaat weer ‘normaal’ eten en hup je bent weer op je oude gewicht met vaak als cadeautje nog wat extra kilo’s. Ik ga je helpen met het patroon doorbreken d.m.v. anders eten.

Aangekomen door een zwangerschap? Of gewoon iets te zwaar en niet lekker in je vel. Voor iedereen maak ik een advies op maat.

 

Praktijk FIT! kan je helpen! Samen werken we aan een gezond eetpatroon op de lange termijn.

KENNISMAKINGSGESPREK

In het kennismakingsgesprek zal ik je het één en ander uitleggen over onder andere mijn werkwijze en wat je kunt verwachten met betrekking tot bijvoorbeeld het voedingsadvies en de consulten. Je kunt aangeven wat je verwachtingen en doelen zijn en bespreken we of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Naar aanleiding van dit gesprek kunnen we eventueel gaan starten met een pakket naar keuze.

LEEFSTIJLANALYSE

Iedereen is anders en daarom is het belangrijk dat we samen bespreken hoe jouw leven eruit ziet.  

Daarom gaan we een leefstijlanalyse uitvoeren, hierbij gaan we het hebben over je huidige eetpatroon, beweging en persoonlijke omstandigheden zoals werk, gezinssituatie en beweging.

Daarnaast bespreken we ook aversies, allergieën en medicijnen.

BODYCHECK

We doen een body check waarbij ik onder andere je gewicht, BMI, spier- en vetpercentage  kan bepalen.

VOEDINGSADVIES OP MAAT

Vervolgens ga je thuis een voedingsdagboek bijhouden. Dit dagboek ga ik analyseren en op basis hiervan én de resultaten uit de leefstijlanalyse maak ik een persoonlijk voedingsadvies op maat. In dit advies hou ik rekening met je gezin, werk en wat je wel en niet lekker vindt. 

VERVOLGCONSULTEN

Tijdens de vervolgconsulten bij FIT! Pakket GO zullen we weegmomenten inplannen, gaan we de resultaten evalueren en jouw ervaringen bespreken. Daarnaast zullen we jouw voedingskennis steeds verder verbreden en het advies optimaliseren. We gaan tijdens de consulten thema's behandelen zoals etiketten lezen, supermarkt opdrachten maken, leren waarin eiwitten, vetten en koolhydraten zitten. Het is de bedoeling dat we ons gaan focussen op de lange termijn. Daarom gaan we het ook hebben over mindset, alles of niets instelling en de 80-20 regel. Op die manier leer je de rest van je leven betere keuzes te maken. 

  • Volg Praktijk FIT!
  • Volg Praktijk FIT!
bottom of page