top of page

SPORT

  • Volg Praktijk FIT!
  • Volg Praktijk FIT!
VAKER BEWEGEN

Naast goede voeding is beweging ook belangrijk. Het algemene advies is om elke dag minimaal 30 minuten te bewegen. Een manier om hier mee te beginnen is om wat vaker de trap te nemen ipv de lift, ga op de fiets ipv de auto of ga na het avondeten een blokje lopen.

ADVIES

Mijn advies is altijd om minimaal 2 keer in de week een ietwat intensievere sport te beoefenen. Kies voor bijvoorbeeld volleybal, skeeleren, bootcamp of ga naar de sportschool.

PERSONAL TRAINING
MEER SPIERMASSA OPBOUWEN

Door een sport te beoefenen bouw je meer spiermassa op, je wordt strakker en je verbrand meer calorieën, wat altijd mooi mee genomen is.

Kies voor een soort van beweging of sport dat je leuk vindt zo blijf je gemotiveerd en hou je het langer vol.  Sporten hoeft niet veel tijd in beslag te nemen of veel geld te kosten.

Na mijn bevalling wilde ik weer fit worden maar ik had een paar maanden oude baby in huis waarmee ik  geen kant op kon. Ik besloot s ‘ochtends YouTube workout video’s te volgen en avonds te gaan hardlopen. Hierdoor ben je toch actief in beweging in je eigen tijd en het kost niks.

Als je een stapje verder wilt gaan kun je kiezen voor personal training. Met personal training kun je het maximale halen uit een training. De personal trainer kijkt naar wat je wil bereiken, ……….  en lichamelijke mogelijkheden. Hierop gebaseerd maakt hij een training op maat.

 

Complete aandacht voor jou waarbij je tot het uiterste gemotiveerd wordt. Ben je hierin geïnteresseerd zou ik aanraden om een vrijblijvende afspraak te boeken bij Martijn Putter – personal trainer bij de Sportschool Goor.  

 

Zelf ben ik naast foodcoach bij Praktijk FIT! ook werkzaam als fitness- en Pilates instructeur bij ‘de Sportschool Goor’. Wellicht zie ik je daar…

AFVALLEN

Niet lekker in je vel? Paar kilo's te veel? Laat mij je helpen om een gezond eetpatroon voor jou te vinden. Samen gaan we aan de slag met iets wat voor jou werkt.

bottom of page