top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverPraktijk FIT!

Resultaat van Bianca

" Klaar was ik met dat jojo gedoe. Sporten ging prima, maar het eten..... 

Op 15 mei kwam Doreen voor de eerste keer bij me om te bekijken wat er nu allemaal fout gaat met mijn eetpatroon. De vrijdag erna kwam ze met een weekmenu en heel veel tips om me ervan bewust te laten worden wat goede voeding is. Ik had als eerste doel om met schoolfeest (laatste volle weekend van juni) de eerste 3 kilo kwijt te zijn. Dat is dubbel en dwars gelukt. Omdat wij een cafe hebben zijn wij dat weekend hele dagen druk, ook hierin heeft ze mij geadviseerd. En dat ging super. Ik heb geleerd te plannen en mijn eten voor te bereiden.

Mijn volgende doel was om bikiniproof met vakantie te kunnen gaan. Inmiddels heb ik er weer 1 gekocht.

Waar eten vroeger er gewoon even snel bij tussen door ging op een dag ben ik er nu veel bewuster mee bezig. Ik let meer op wat ik eet. En geniet nog steeds want ik leef en daar wil ik graag van genieten. 

Ik heb geleerd etiketten te lezen en dan de juiste keuze te maken tussen bepaalde produkten. 

Ik ben nog niet helemaal daar waar ik wil zijn, maar ben zeker op de goede weg!! En dit is eindelijk iets waar ik mijn leven lang wat aan heb. Sporten doe ik nog steeds graag, en eten ook.....maar dan anders. " Dank je Doreen! 

praktijk fit, doreen rouwhof, foodcoachpraktijk fit

praktijk fit

praktijk fit

352 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Loempiataart

Comentarios


bottom of page