Zoeken
  • Praktijk FIT!

Wafels met cottage cheese

Bijgewerkt op: 14 apr.





Voor ongeveer 6 wafels


Ingrediënten:

· 2 eieren

· 200 gram cottage cheese (light)

· 50 gram havermoutmeel (havermoutvlokken malen in de blender kan ook)

· 1 theelepel bakpoeder

· 20 gram halfvolle of plantaardige melk

· 20 gram Splenda stevia of Canderel Green suiker

· Snufje zout

· Snufje kaneel





Bereidingswijze:


Voeg alles bij elkaar en goed laten blenden of fijn laten draaien in je nutribullet of blender. Zorg ervoor dat het een glad beslag is. Laat dit even een aantal minuten staan. Het beslag moet een beetje dik zijn. Wanneer dit niet het geval is voeg dag nog wat havermoutmeel toe.


Verwarm je wafelijzer zodat het goed heet is. Spray of vet je ijzer goed in. Giet het beslag erin. Bak de wafels zodat ze mooi bruin zijn. Je maakt ongeveer 6 wafels


Gebruik als topping wat Splenda Stevia suiker, aardbeien en kwark.


80 kcal per wafel zonder topping (ik had 69 kcal gezegd maar het zijn er toch een paar meer)








134 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven